Podrobný popis
Je súčasťou takmer všetkých chuťovo výrazných jedál a bežne používaným korením v indickej kuchyni. Vypražením v oleji získavajú jemnejší orieškovú príchuť, a pokiaľ ju pridáte na konci varenia uchováva si svoju ostrú chuť príznačnú len pre horčicu.
Celé semená sa používajú najmä pri konzervovaní zeleniny (kapusta, červená repa, uhorky) a húb, pri príprave čalamád a čalamáda, k marinovanie, na výrobu majonézy, omáčok a šalátov, Možno ich použiť aj pri príprave základov pokrmov na oleji (pod cestoviny, ryžu).
Zloženie: Horčičné semienko čierne (Brassica nigra)
Skladujte: v suchu a chlade. Po otvorení odporúčame uchovávať vo vzduchotesnej nádobe.
Krajina pôvodu: India
Obsah balenia: 50g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.