Tulsi Cinnamon Giloy
Má lahodnú korenistú chuť. Tri druhy bylín Tusli (Vana, Krišna a Rama) sa zmiešajú so sladkým drievkom a Amritou (tiež Guduči alebo v Indii pod pôvodným názvom Giloy). Pikantnú chuť zvýrazňuje aj čierne korenie.
Tulsi alebo bazalka posvätná je jednou z najznámejších ajurvédskych bylín. Nazýva sa aj “elixírom života” a pre svoje blahodarné účinky sa používa už tisícky rokov. Je to adaptogénna bylina, ktorá podporuje imunitný a dýchací systém, činnosť srdca, prispieva k fyzickej aktivite a väčšej vitalite. Je silným antioxidantom.
Amrita (Guduchi alebo tiež Giloy) podporuje imunitu, dýchací systém, metabolizmus lipidov, normálnu hladinu cukru v krvi a patrí medzi adaptogény.
Škorica patrí medzi antioxidanty, podporuje trávenie a dýchací systém. Sladké drievko podporuje nervový systém, imunitu a funkciu dýchacieho systému.